Desktop background switcher Free desktop wallaper background switcher
Desktop background switcher Desktop background changer software-Features Desktop wallpaper switcher news Download desktop Background Switcher software

BioniX - Schimbatorul pentru imagini de fundalEste cel mai popular software din lume care iti permite sa schimbi imaginile de fundal la orice interval de timp, de la 1 secunda la mai multe zile.

Desi programul are multiple functii este FOARTE usor de utilizat. Daca intalnesti un element pe care nu il intelegi imediat, tine mouse-ul deasupra lui si un tooltip ajutator va aparea. BioniX nu este doar un schimbator de imagini, ci si un manager de wallpapere avansat: cu BioniX poti cataloga cu usurinta imagini, filtra fisierele mici care sunt nepotrivite ca imagini de fundal, sorta imagini de fundal dupa marime / rezolutie / nume / evaluare, sterge imagini de fundal in Cosul de gunoi (Recycle Bin), redenumi si edita imagini de fundal, etc. Programul suporta liste de redare multiple / tematice. Adaugarea de imagini de fundal in lista de redare este la fel de simpla ca drag & drop.
O alta functie super a lui BioniX este 'Urmarire folder' (Lock on folder), care ii permite lui BioniX sa monitorizeze un folder si sa actualizeze playlist-ul (lista de redare) in mod automat atunci cand noi imagini de fundal sunt adaugate in folder.. Poti scrie BioniX pe un CD, impreuna cu imaginile tale de fundal, astfel incat acesta va porni automat schimbarea wallpaper-ului atunci cand vei pune CD-ul in unitate.BioniX peste 250 de caracteristici/functii. Aici sunt doar cateva dintre ele:

 • Iti da inapoi controlul asupra desktop-ului tau: Ai o imagine grozava pe desktop si doresti s-o admiri in toata splendoarea sa? Imaginea de fundal este, probabil, ascunsa in spatele ferestrelor deschise, icoanelor si a barii de activitati. BioniX poate ascunde temporar icoanele, bara de activitati si poate minimiza toate aplicatiile.
 • BioniX nu are nevoie de instalare - Nu-i asa ca urasti programele uriase care instaleaza sute de MB de nimicuri (fisiere) in sistemul tau? Soft-ul nostru nu instaleaza nimic in sistemul tau. Pentru a-l dezinstala, doar sterge-l!
 • Portabilitate - Poti muta programul oriunde in computer fara a-l reinstala. Poti sa-l pui pe un stick USB si sa-l iei cu tine sau il poti trimite prin e-mail.
 • Navigatorul BioniX - Doua butoane la indemana iti permit sa navighezi la wallpaper-ul urmator / anterior. Ai comenzi rapide la nivel global (la nivel de sistem) pentru aceste functii, astfel incat, in cazul in care o imagine de fundal care nu-ti place ajunge accidental pe desktop-ul tau poti avansa la wallpaper-ul urmator / anterior fara a deschide BioniX. De asemenea, poate scoate un sunet definit de utilizator de fiecare data cand se schimba imaginea de fundal.
 • Flexibilitate in controlul timpului - Poti seta intervalul la care imaginea de desktop va fi schimbata. Programul este extrem de flexibil, permitandu-ti sa alegi orice interval intre o secunda si 60 de ore in pasi de o secunda, un minut sau o ora.
 • Cerinte minime hardware - BioniX are nevoie doar de 4-5MB sau RAM pentru a rula, deci poate functiona chiar si pe computere vechi.
 • Lista de redare avansata cu sistem de notare a wallpaper-ului, care suporta pana la 500.000 de wallpapere.
 • Suport pentru monitor dublu, marire inteligenta a imaginii de fundal, detectare automata a culorii de fundal, contur inteligent, multiplicare inteligenta, efect de oglinda.
 • BioniX stocheaza imagini de desktop in multiple liste de redare tematice.
 • Suporta wallpapere salvate in format JPEG2000.
 • Interfata intuitiva - Chiar daca BioniX este cel mai complex manager de wallpapere, am pastrat interfata principala simpla si ordonata. Daca interfata ti se pare prea complexa, ai posibilitatea de a comuta la interfata minimalista care a fost simplificata chiar si mai mult.
 • Icoana in System tray, meniu context, buton de panica, ascunde pictogramele de pe desktop, minimizeaza toate ferestrele deschise, mini interfata, arata timp pe imaginea de fundal, ascunde bara de activitati, luminozitate, saturati sau contrast, taste personalizabile globale, wallpapere amestecate, panou de previzualizare imagine de desktop, butoane urmatoarul / anteriorul wallpaper, modul "Lasa-ma-n pace", asociere lista de redare la dublu-click. Pentru o lista completa de caracteristici/functii click aici.BioniX este un program matur, disponibil pe piata din 1999. Ruleaza pe orice sistem de operare, de la Windows 98 la Windows XP, Windows Vista, Windows 7, 8 si chiar Windows 10.
 

Detectarea automata a culorii de fundal oprita  Detectarea automata a culorii de fundal pornita

Detectare automata a culorii de fundal

 


Cum poti schimba imaginea de fundal la Windows?

Descarca schimbatorul pentru imagini de fundal BioniX gratuit!

 

 

 

 

©Bionix Desktop Background Switcher